Si autoferiscono e minacciano sia i carabinieri che i sanitari: arrestati due fratelli rumeni

CALIMERA (Lecce) – Alle ore 01.00 del 30.08.2014, presso la Centrale Operativa del Comando Provinciale Carabinieri di Lecce, perveniva una richiesta d’intervento in Calimera, Viale Virgilio nr. 124, in quanto vi sarebbe More »

Un imigrant roman a murit pe o plaja din Italia

Un imigrant roman care vindea nuci de cocos a fost gasit mort pe o plaja din centrul Italiei, anchetatorii stabilind ca moartea a fost provocata de cauze naturale, relateaza site-ul publicatiei La More »

Nouă români, prinși la furat la Roma

Nouă imigranţi români au fost reţinuţi joi, la Roma, după ce au fost surprinşi furând bunuri în mijloace de transport în comun, informează publicaţia Quotidiano Libero, în ediţia online, anunță Mediafax. Un More »

Record de candidati romani la alegerile locale din Italia / Romanii “Romeo si Julieta”, in campanie electorala

Pe 25 mai, in Italia vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European, dar şi alegeri administrative  în peste 4000 de localităţi din întreaga peninsulă. Potrivit datelor obţinute de Hotnews.ro, peste 150 de More »

Românca omorâtă la Florenţa este, aparent, victima unui joc erotic

Românca omorâtă la Florenţa este, aparent, victima unui joc erotic pentru care clientul a plătit 30 de euro, presupusul autor al crimei, bărbatul arestat vineri, fiind suspectat în alte nouă cazuri de More »

 

Un ministru italian propune un moratoriu pentru imigratia din Romania

Ministrul italian al Infrastructurii, Antonio Di Pietro, propune un moratoriu de doi-trei ani pentru imigratia din Romania, Bulgaria si din statele care vor adera in curind la spatiul Schengen, relateaza, in editia electronica, cotidianul La Repubblica.

Lider al formatiunii Italia Valorilor, el foloseste un ton dur, afirmand ca furturile si incidentele violente, chiar si in plina zi, au devenit ceva normal, iar cine vine in Italia trebuie sa aiba o locuinta si un loc de munca. "Nu suntem gunoiul Europei", continua ministrul italian.

El a mai spus ca trebuie inasprite pedepsele pentru cei care angajeaza la negru persoane disperate, pentru cei care exploateaza prostituate minore si pentru clientii acestora. "Nu se mai poate astepta", a avertizat ministrul italian al Infrastructurii….

articol complet la Hotnews.ro

Comentarii

Comentarii

Leave a Reply