Ambasada României în Italia : Zilelor Filmului Românesc va fi inaugurată vineri la Accademia di Romania

Pentru toţi iubitorii de film românesc, a 8-a ediţie a Zilelor Filmului Românesc ProCult va fi inaugurată vineri, 10 noiembrie, la Accademia di Romania. Iniţiativa se desfășoară la Roma, în perioada 10-12 mai mult »

Ambasada României în Italia ,,Deschiderea Școlii românești la Vasto’’

La 23 septembrie 2017, a avut loc în localitatea Vasto din regiunea Abruzzo o manifestare culturală dedicată deschiderii ,,Școlii românești la Vasto’’ – proiect realizat de asociația Vocea Românilor din Vasto, condusă mai mult »

ITALIA: Țara cu cea mai mare comunitate ROMÂNEASCĂ din străinătate are un nou AMBASADOR la București

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit, azi, pe ambasadorul agreat al Republicii Italiene în România, Marco Giungi, pentru a-și prezenta copiile scrisorilor de acreditare. Șeful diplomației române i-a urat succes ambasadorului mai mult »

Due italiani rapinano gioielleria in Romania, arrestati / Doi italieni, autorii jafului de la casa de amanet din Capitală

Recuperato il bottino per un valore di 27mila euro Due italiani hanno rapinato una gioielleria nel settore 3 di Bucarest, portando via oggetti preziosi per un valore di circa 27mila euro. Nel mai mult »

Întâlnire a preşedintelui cu studenţii români din Italia

Vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Roma s-a încheiat duminică cu o întâlnire cu studenţi şi profesori de naţionalitate română din Italia. Şeful statului a pledat din nou în faţa celor prezenţi pentru mai mult »

Românii din Italia, cei mai generoși fața de familiile rămase acasă

Ziarul Emigrantul din Italia informează că românii din peninsulă au trimis acasă 847 de milioane de euro în 2015. 64,5 miliarde de euro au trimis în țările de origine în ultimii 10 mai mult »

Romania: ancora proteste anti-corruzione. Migliaia in piazza a Bucarest. ‘I ladri in carcere’

Neve e freddo non fermano le proteste dei romeni. „✊ NELLA NOTTE, COME DEI LADRI !!!” ANSAmed) – BUCAREST, 12 FEB – Nuove proteste ieri sera a Bucarest contro la corruzione e mai mult »

Romania, lotta alla corruzione, un magistrato: „La gente vuole un paese pulito”l

Neve e freddo non fermano le proteste dei romeni. „✊ NELLA NOTTE, COME DEI LADRI !!!” In migliaia continuano da dieci giorni a scendere in strada a Bucarest con slogan contro la mai mult »

Romania: nuove proteste, a processo presidente Senato. „COME DEI LADRI, NELLA NOTTE !!!”

 Tariceanu accusato di falsita. Migliaia sfidano freddo e neve. (ANSA) – BUCAREST, 11 FEB – Migliaia di persone sono scese in piazza per l’undicesimo giorno consecutivo, per protestare contro la corruzione dilagante mai mult »

Viva Romania !

?? Viva Romania ! ?? #Rezist la Roma, 5 februarie 2017     Similare mai mult »

Romania: proteste anticasta. Non accadeva dai tempi di Ceausescu

Decine di migliaia di persone, per il quarto giorno consecutivo, sono scese in piazza a Bucarest e in altre città della Romania per chiedere le dimissioni del governo e protestare contro il mai mult »

Gheorghe Răcaru, director general Blue Air: Limba română a devenit a doua limbă oficială din Torino

Compania aeriană Blue Air, cu capital privat românesc, mizează în acest an pe afaceri de 300 de milioane euro după o creştere de peste 50% a numărului de pasageri şi extinderea reţelei mai mult »

Cei 1,1 milioane de români din Italia au trimis acasă 800 de milioane de euro în 2015 şi au plătit statului italian impozite de 600 de milioane de euro

În 2015 în Italia erau 1,1 milioane de români, cea mai mare comunitate fiind înregistrată la Roma, potrivit datelor publicate săptămâna trecută de Centrul Italian de Studii şi Cercetare IDOS în baza mai mult »

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni : InterDiab, proiect de sănătate dedicat românilor din Italia

InterDiab (International Diabetes) este un proiect de sănătate intercultural dedicat populației de naționalitate română care locuiește în Italia, dezvoltat de Dr. Andreea Soare în urma a 10 ani de experiență internațională în mai mult »

Trei români au fost ARESTAŢI după ce au fost ACUZAŢI de complicitate la crima în Calabria

În Calabria, trei români – îngrijitori la circul Amedeo Orfei, unul dintre cele mai renumite din Europa – au fost arestați, după ce l-au ajutat pe nepotul proprietarilor să-și ucidă un rival. mai mult »

Ambasada României în Italia / Ambasciata di Romania in Italia : Ambasadorul României George Gabriel Bologan s-a întâlnit cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Italia

Luni, 1 august 2016, Ambasadorul României în Republica Italiană, George Gabriel Bologan, s-a întâlnit la sediul Accademiei di Romania din Roma cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Italia. În deschidere ambasadorul României a mai mult »

Ambasada României în Italia / Ambasciata di Romania in Italia : Noul ambasador al României în Italia, George Gabriel Bologan, într-un interviu acordat postului Radio România Actualități

„Aș prefera să vorbesc despre românii mei cu cuvinte frumoase pe care le aud – și subliniez – le aud cu fiecare ocazie cu care stau de vorbă cu un primar, un mai mult »

Bandă cu opt români şi un sard, lovitură la bancomat în aeroport, prada de 160.000 de euro

Se închide cercul în jurul bandei de jefuitori care pe 19 septembrie 2015 au atacat bancomatul din Aeroportul Alghero – Fertilia (Sardegna), punând mâna pe o pradă de 160.000 de euro. După mai mult »

Brânză din România, confiscată la Pistoia: 4.000 de roţi de brânză cu destinaţia Sardegna, valoare 300.000 de euro

Pe timpul unui control pe autostrada A1, de zilele trecute, la punctul de taxare autostradală din Montecatini, Poliţia Rutieră din Pistoia a pus sub sechestru 4.000 de roţi de brânză, gata să mai mult »

În Italia, se derulează proiectul Agrodiaspora

Proiectul AGRODIASPORA, lansat ieri, în Italia, va fi prezentat şi în alte ţări cu mari comunităţi de români.  La sesiunile de informare privind posibilităţile de accesare a fondurilor europene în domeniul agriculturii mai mult »

 

Senator italian: Specialitatea romanilor este violul

Actualitate - Senator italian: Specialitatea romanilor este violulRomanii nu sunt demni sa ramana in Europa, iar specialitatea lor este violul, a declarat un senator din partidul italian Liga Nordului, dupa o noua tentativa de viol pentru care au fost arestati doi romani, la Napoli.

"Etnia romana, daca este reprezentata de astfel de personaje specializate in violuri, nu este demna sa ramana intr-o Europa unita", a spus senatorul Piergiorgio Stiffoni, relateaza agentia Adnkronos, citata NewsIn.

"Daca un extraterestru ar veni pe Pamant si m-ar intreba in ce sunt specializati romanii, le-as raspunde ‘la viol’. Deschiderea frontierelor spre est a fost cel mai mare dezastru pentru tara noastra", pentru ca a antrenat "cel mai rau tip de imigranti", a adaugat oficialul.

Doi romani au fost arestati miercuri pentru ca au incercat sa violeze o italianca in varsta de 45 de ani, la Napoli. Victima a scapat cand un trecator a vazut scena si a alertat politia. Agresorii au incercat sa se ascunda la un centru de primire din localitate, "Opera accoglienza Santa Stefano", sperand ca se vor confunda cu ceilalti imigranti.
Ei au fost insa recunoscuti si dusi la sectia de politie de fortele de ordine. Asupra lor au fost descoperite un cutit, un pistol, lantisoare si bratari de aur. Romanii sunt cercetati in prezent pentru sechestrare de persoana, tentativa de agresiune sexuala si posesie ilegala de arme….RL

Comentarii

Comentarii

8 Responses to Senator italian: Specialitatea romanilor este violul

 1. diana spune:

  In comparatie cu italienii,barbatii romani sunt virili.Italiencele sunt innebunite dupa romani(barbati),apoi spun ca sunt violate.Eu am fost in Italia si am vazut destule.Romancele daca lucreaza ca menajere sunt considerate sclave si isi bat joc de ele.Sa-si schimbe mentalitatea si italienii,sa pretuiasca romanii care muncesc cinstit.Daca n-ar merge romanii sa le curate casele si sa-i ingrijeasca,i-ar manca viermii.Mesajul meu pentru ei:Apreciati romanii care muncesc cinstit,n-au venit din placere sa lucreze pentru voi,cei care comit infractiuni, expulzatii si bagati-le definitiv interdictie.Asa s-or invata sa nu mai faca infractiuni”

 2. andrei spune:

  sa va dau la muie de italieni de cacat.va-ti ajuns si voi k sunteti muritori de foame.mancati numai paste si cacat.cine sa va futa si voua balenele de femei care le aveti,decat prostu de berlusconi care e un taran si frate cu muistu de basescu.sa va duceti in pula lu tata de fomisti.la revedere

 3. Un ROMAN spune:

  CE SPUNE DESPRE ASTA DEPUTATUL ITALIAN
  Milano, violentata a 17 anni Fermati due cugini peruviani (la repubblica 7 febbraio 2009)
  Violentata ragazza di 15 anni tunisino arrestato a Bologna (la repubblica 14 febbraio 2009)
  16ENNE VIOLENTATA DA DUE 15ENNI, E RIPRESA COL TELEFONINO 15 maggio 2007
  http://punto-informatico.it/servizi/ps.asp?i=1986489
  Stupri: Trento, minorenne violentata da tre ragazzini
  http://news.kataweb.it/item/546232/stupri-trento-minorenne-violentata-da-tre-ragazzini
  Massacrata di botte, violentata per ore e infine rapinata. L’aggressore, da una prima ricostruzione sarebbe un albanese. (la republica marzo 2007)
  Firenze: ragazza violentata da 7 amici Lo stupro è avvenuto nella notte tra venerdì e sabato, la vittima (22 anni) e i violentatori sono italiani 31 luglio 2008
  Roma: violentata una ragazza americana
  Si trovava in un disco-bar quando un italiano di circa 30 anni l’ha trascinata nel bagno delle donne dove le ha usato violenza 10 ottobre 2006
  Milano, violentata in pieno centroAbusi su una studentessa americana È una 21enne che frequenta l’Erasmus alla Bocconi: è stata aggredita giovedì da un egiziano di 25 anni che aveva conosciuto in discoteca. Arrestato lo stuprato 18 aprile 2008
  Ragazzina di 13 anni violentata da un branco di coetanei ad Ancona 17 novembre 2006 rainews24.it
  Dodicenne violentata da tre coetanei 17 giugno 2008 – corriere.it
  Due ventenni Francesco Amato Calogero Castronovo e un diciassettenne sono stati arrestati dalla polizia a Palma di Montechiaro (Agrigento) con l’accusa di aver partecipato alla violenza sessuale di gruppo su una bambina di 12 anni (11 marzo 2008 la repubblica)
  Lucca: Ragazzina violentata da branco, 23 indagati Sottoposti a indagine, dalla Procura della Repubblica presso il Tribunale per i minorenni di Firenze, 23 ragazzi che per un anno, tra il 2003 e il 2004, avrebbero abusato sessualmente di una ragazzina non ancora 14enne; violenze che sarebbero proseguite anche dopo il compimento dei 14 anni da parte della vittima. 20 maggio 2008

  Violentata a 9 anni da sei ragazzini. Telefono rosa: allarme per gli stupri tra minori Palermo | 11 febbraio 2009

  18 feb. 2009 Stupri/ Napoli, studentessa russa violentata: fermato ucraino

  9 febbraio 2009
  Palermo. Oltre 36 mila bambini sono stati scambiati in internet 20 miliardi di volte per alimentare il turpe mercato della pedofilia on line. Il 42% ha meno di 7 anni e il 77% meno di 9 anni. Questa una parte delle denunce di Telefono Arcobaleno, l’organizzazione che da tredici anni lotta al fianco delle maggiori agenzie di sicurezza internazionali contro la pedofilia on line.

 4. Lily spune:

  Diana ai dreptate foarte mare

 5. miki spune:

  sunt fara cuvinte!parlamentarii si mai ales presa alimenteaza si instiga la ura rasiala!pentru asa ceva in anglia te duci direct la puscarie!eu nu vreau sa apar pe cine comite infractiuni dar ar trebui sa fie de inteles ca se aud mai multe despre romani:este cea mai mare comunitate de emigranti din italia(daca nu ma insel cca 2 milioane)daca facem un procentual de infractori de exemplu: daca marocanii sunt 200de mii si au 5 la suta infractori,romanii fiind de 10 ori mai multi automat au de 10 ori mai multi infractori!legea matematicii…

 6. miki spune:

  politici (se vi si possono chiamare cosi)VERGOGNA!Istigare al odio e al razzismo denota IGNORANZA e purtroppo la politica in italia lascia desiderare!io non voglio difendere chi comete reati e condanno severamente(quello che non fa le vostre leggi) ma dovete sapere ke la comunità di romeni emigrati in italia e la piu grande e di consequenza la procentuale di reati e maggiore rispetto alle altre comunita.e poi vi do un consiglio:fatte le leggi più efficienti!MA NO!AVETE PAURA!perche per primi ad andare lì siete voi CORROTTI!

 7. Jessy spune:

  “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile.Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon

 8. voi ne faceti criminali pe noi rominiii…………..dar voi suntety cey mai mari criminalyyyyyy…………..voi aty asasynat in rominia familii intregy,,,,,,,,,,,,iar noi nu am may facut atyta tantam cum facety voi…………….suntety pezzi di merda……………..

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: