Ambasada României în Italia : Zilelor Filmului Românesc va fi inaugurată vineri la Accademia di Romania

Pentru toţi iubitorii de film românesc, a 8-a ediţie a Zilelor Filmului Românesc ProCult va fi inaugurată vineri, 10 noiembrie, la Accademia di Romania. Iniţiativa se desfășoară la Roma, în perioada 10-12 mai mult »

Ambasada României în Italia ,,Deschiderea Școlii românești la Vasto’’

La 23 septembrie 2017, a avut loc în localitatea Vasto din regiunea Abruzzo o manifestare culturală dedicată deschiderii ,,Școlii românești la Vasto’’ – proiect realizat de asociația Vocea Românilor din Vasto, condusă mai mult »

ITALIA: Țara cu cea mai mare comunitate ROMÂNEASCĂ din străinătate are un nou AMBASADOR la București

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit, azi, pe ambasadorul agreat al Republicii Italiene în România, Marco Giungi, pentru a-și prezenta copiile scrisorilor de acreditare. Șeful diplomației române i-a urat succes ambasadorului mai mult »

Due italiani rapinano gioielleria in Romania, arrestati / Doi italieni, autorii jafului de la casa de amanet din Capitală

Recuperato il bottino per un valore di 27mila euro Due italiani hanno rapinato una gioielleria nel settore 3 di Bucarest, portando via oggetti preziosi per un valore di circa 27mila euro. Nel mai mult »

Întâlnire a preşedintelui cu studenţii români din Italia

Vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Roma s-a încheiat duminică cu o întâlnire cu studenţi şi profesori de naţionalitate română din Italia. Şeful statului a pledat din nou în faţa celor prezenţi pentru mai mult »

Românii din Italia, cei mai generoși fața de familiile rămase acasă

Ziarul Emigrantul din Italia informează că românii din peninsulă au trimis acasă 847 de milioane de euro în 2015. 64,5 miliarde de euro au trimis în țările de origine în ultimii 10 mai mult »

Romania: ancora proteste anti-corruzione. Migliaia in piazza a Bucarest. ‘I ladri in carcere’

Neve e freddo non fermano le proteste dei romeni. „✊ NELLA NOTTE, COME DEI LADRI !!!” ANSAmed) – BUCAREST, 12 FEB – Nuove proteste ieri sera a Bucarest contro la corruzione e mai mult »

Romania, lotta alla corruzione, un magistrato: „La gente vuole un paese pulito”l

Neve e freddo non fermano le proteste dei romeni. „✊ NELLA NOTTE, COME DEI LADRI !!!” In migliaia continuano da dieci giorni a scendere in strada a Bucarest con slogan contro la mai mult »

Romania: nuove proteste, a processo presidente Senato. „COME DEI LADRI, NELLA NOTTE !!!”

 Tariceanu accusato di falsita. Migliaia sfidano freddo e neve. (ANSA) – BUCAREST, 11 FEB – Migliaia di persone sono scese in piazza per l’undicesimo giorno consecutivo, per protestare contro la corruzione dilagante mai mult »

Viva Romania !

?? Viva Romania ! ?? #Rezist la Roma, 5 februarie 2017     Similare mai mult »

Romania: proteste anticasta. Non accadeva dai tempi di Ceausescu

Decine di migliaia di persone, per il quarto giorno consecutivo, sono scese in piazza a Bucarest e in altre città della Romania per chiedere le dimissioni del governo e protestare contro il mai mult »

Gheorghe Răcaru, director general Blue Air: Limba română a devenit a doua limbă oficială din Torino

Compania aeriană Blue Air, cu capital privat românesc, mizează în acest an pe afaceri de 300 de milioane euro după o creştere de peste 50% a numărului de pasageri şi extinderea reţelei mai mult »

Cei 1,1 milioane de români din Italia au trimis acasă 800 de milioane de euro în 2015 şi au plătit statului italian impozite de 600 de milioane de euro

În 2015 în Italia erau 1,1 milioane de români, cea mai mare comunitate fiind înregistrată la Roma, potrivit datelor publicate săptămâna trecută de Centrul Italian de Studii şi Cercetare IDOS în baza mai mult »

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni : InterDiab, proiect de sănătate dedicat românilor din Italia

InterDiab (International Diabetes) este un proiect de sănătate intercultural dedicat populației de naționalitate română care locuiește în Italia, dezvoltat de Dr. Andreea Soare în urma a 10 ani de experiență internațională în mai mult »

Trei români au fost ARESTAŢI după ce au fost ACUZAŢI de complicitate la crima în Calabria

În Calabria, trei români – îngrijitori la circul Amedeo Orfei, unul dintre cele mai renumite din Europa – au fost arestați, după ce l-au ajutat pe nepotul proprietarilor să-și ucidă un rival. mai mult »

Ambasada României în Italia / Ambasciata di Romania in Italia : Ambasadorul României George Gabriel Bologan s-a întâlnit cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Italia

Luni, 1 august 2016, Ambasadorul României în Republica Italiană, George Gabriel Bologan, s-a întâlnit la sediul Accademiei di Romania din Roma cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Italia. În deschidere ambasadorul României a mai mult »

Ambasada României în Italia / Ambasciata di Romania in Italia : Noul ambasador al României în Italia, George Gabriel Bologan, într-un interviu acordat postului Radio România Actualități

„Aș prefera să vorbesc despre românii mei cu cuvinte frumoase pe care le aud – și subliniez – le aud cu fiecare ocazie cu care stau de vorbă cu un primar, un mai mult »

Bandă cu opt români şi un sard, lovitură la bancomat în aeroport, prada de 160.000 de euro

Se închide cercul în jurul bandei de jefuitori care pe 19 septembrie 2015 au atacat bancomatul din Aeroportul Alghero – Fertilia (Sardegna), punând mâna pe o pradă de 160.000 de euro. După mai mult »

Brânză din România, confiscată la Pistoia: 4.000 de roţi de brânză cu destinaţia Sardegna, valoare 300.000 de euro

Pe timpul unui control pe autostrada A1, de zilele trecute, la punctul de taxare autostradală din Montecatini, Poliţia Rutieră din Pistoia a pus sub sechestru 4.000 de roţi de brânză, gata să mai mult »

În Italia, se derulează proiectul Agrodiaspora

Proiectul AGRODIASPORA, lansat ieri, în Italia, va fi prezentat şi în alte ţări cu mari comunităţi de români.  La sesiunile de informare privind posibilităţile de accesare a fondurilor europene în domeniul agriculturii mai mult »

 

Roma: maxi rissa durante una partita di poker, CC arrestano 4 romeni

(ASCA) – Roma, 6 ott – Quattro cittadini romeni sono finiti in manette dopo aver scatenato una rissa nel corso di una partita di poker. E’ successo ieri, quando i quattro, tra cui una donna, di eta’ compresa tra i 18 e i 42 anni, tutti con precedenti, sono stati arrestati dai Carabinieri del Nucleo Operativo della Compagnia Roma Casilina per aver preso parte ad una violenta rissa scoppiata all’interno di un insediamento abusivo ubicato in via di Torrespaccata.

I Carabinieri, spiega una nota dei militari, sono intervenuti intorno alle 17.30, dopo una telefonata al ”112” partita da alcuni cittadini che stavano assistendo a una violenta zuffa tra cittadini stranieri, evidentemente alticci, nei pressi dell’insediamento.

I militari, grazie anche alle descrizioni fornite dai testimoni, hanno individuato i responsabili accertando che lo scontro era nato per futili motivi e, soprattutto, a causa dell’eccessiva assunzione dei bevande alcoliche. In particolare, secondo la ricostruzione dei Carabinieri, la lite sarebbe nata durante una partita di poker alla quale stavano partecipando i cittadini romeni. Gli arrestati, trattenuti in caserma, dovranno rispondere di rissa aggravata.

Comentarii

Comentarii

3 Responses to Roma: maxi rissa durante una partita di poker, CC arrestano 4 romeni

  1. corina spune:

    Adrian Melicovici este un escroc al retelelor de socializare din Targoviste.Majoritatea cartilor scrise de el,sant Plagiate,luate din Internet.La Targoviste si-a lasat un copil printre strainii,fara mama,in preajma Sarbatorilor de Iarna,ca sa-si gaseasca iubita Cristina la Monterotondo,fugita din Romania acum 12 anii,cu care are deasemenea un copil.El isi face un concediu in Italia pe spinarea Primariei si cetatenilor targovistenii care l-au platit,dar el se gandeste numai la profitul si afacerile personale.In Targoviste ete vazut ca un escroc,iar in Italia ca un Don Juan care invarte capetele femeilor romane.Ex.Dna Aurelia Cioroimila,care face invitatii prin youtube la Targoviste unor oamenii care nu au ce face aici.Si Melicovici,care nu cunoaste nici o limba straina,da doar din cap.

  2. corina spune:

    Astazi a sosit la Roma un escroc international al retelelor de resocializare cu numele ADRIAN MELICOVICI din Targoviste-Dambovita-Romania care sub pretextul unei infratiri de orase Roma-Targoviste incearca sa ajunga la Mayor Alemanno la Primarie si la Vatican,pentru profiturii personale si afacerii dubioase.El este prezent maine 12.12,2012.la ora 13.0 la columna lui Traian.

  3. Targoviste spune:

    Pribeag,fara Visuri si Sperante,Melicovici scrie o carticica fara caracter,continut si culoare literara,tradusa si in Limba italiana,dar prost vanduta,incercand sa se pricopseasca pe spinarea romanilor din Diaspora si a Primariei Targoviste,cerandu-le acestora banii de ajutor.Adrian Nelicovici ramane acelasi IDIOT al retelelor de socializare din Romania.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: