Ambasada României în Italia : Zilelor Filmului Românesc va fi inaugurată vineri la Accademia di Romania

Pentru toţi iubitorii de film românesc, a 8-a ediţie a Zilelor Filmului Românesc ProCult va fi inaugurată vineri, 10 noiembrie, la Accademia di Romania. Iniţiativa se desfășoară la Roma, în perioada 10-12 mai mult »

Ambasada României în Italia ,,Deschiderea Școlii românești la Vasto’’

La 23 septembrie 2017, a avut loc în localitatea Vasto din regiunea Abruzzo o manifestare culturală dedicată deschiderii ,,Școlii românești la Vasto’’ – proiect realizat de asociația Vocea Românilor din Vasto, condusă mai mult »

ITALIA: Țara cu cea mai mare comunitate ROMÂNEASCĂ din străinătate are un nou AMBASADOR la București

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit, azi, pe ambasadorul agreat al Republicii Italiene în România, Marco Giungi, pentru a-și prezenta copiile scrisorilor de acreditare. Șeful diplomației române i-a urat succes ambasadorului mai mult »

Due italiani rapinano gioielleria in Romania, arrestati / Doi italieni, autorii jafului de la casa de amanet din Capitală

Recuperato il bottino per un valore di 27mila euro Due italiani hanno rapinato una gioielleria nel settore 3 di Bucarest, portando via oggetti preziosi per un valore di circa 27mila euro. Nel mai mult »

Întâlnire a preşedintelui cu studenţii români din Italia

Vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Roma s-a încheiat duminică cu o întâlnire cu studenţi şi profesori de naţionalitate română din Italia. Şeful statului a pledat din nou în faţa celor prezenţi pentru mai mult »

Românii din Italia, cei mai generoși fața de familiile rămase acasă

Ziarul Emigrantul din Italia informează că românii din peninsulă au trimis acasă 847 de milioane de euro în 2015. 64,5 miliarde de euro au trimis în țările de origine în ultimii 10 mai mult »

Romania: ancora proteste anti-corruzione. Migliaia in piazza a Bucarest. ‘I ladri in carcere’

Neve e freddo non fermano le proteste dei romeni. „✊ NELLA NOTTE, COME DEI LADRI !!!” ANSAmed) – BUCAREST, 12 FEB – Nuove proteste ieri sera a Bucarest contro la corruzione e mai mult »

Romania, lotta alla corruzione, un magistrato: „La gente vuole un paese pulito”l

Neve e freddo non fermano le proteste dei romeni. „✊ NELLA NOTTE, COME DEI LADRI !!!” In migliaia continuano da dieci giorni a scendere in strada a Bucarest con slogan contro la mai mult »

Romania: nuove proteste, a processo presidente Senato. „COME DEI LADRI, NELLA NOTTE !!!”

 Tariceanu accusato di falsita. Migliaia sfidano freddo e neve. (ANSA) – BUCAREST, 11 FEB – Migliaia di persone sono scese in piazza per l’undicesimo giorno consecutivo, per protestare contro la corruzione dilagante mai mult »

Viva Romania !

?? Viva Romania ! ?? #Rezist la Roma, 5 februarie 2017     Similare mai mult »

Romania: proteste anticasta. Non accadeva dai tempi di Ceausescu

Decine di migliaia di persone, per il quarto giorno consecutivo, sono scese in piazza a Bucarest e in altre città della Romania per chiedere le dimissioni del governo e protestare contro il mai mult »

Gheorghe Răcaru, director general Blue Air: Limba română a devenit a doua limbă oficială din Torino

Compania aeriană Blue Air, cu capital privat românesc, mizează în acest an pe afaceri de 300 de milioane euro după o creştere de peste 50% a numărului de pasageri şi extinderea reţelei mai mult »

Cei 1,1 milioane de români din Italia au trimis acasă 800 de milioane de euro în 2015 şi au plătit statului italian impozite de 600 de milioane de euro

În 2015 în Italia erau 1,1 milioane de români, cea mai mare comunitate fiind înregistrată la Roma, potrivit datelor publicate săptămâna trecută de Centrul Italian de Studii şi Cercetare IDOS în baza mai mult »

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni : InterDiab, proiect de sănătate dedicat românilor din Italia

InterDiab (International Diabetes) este un proiect de sănătate intercultural dedicat populației de naționalitate română care locuiește în Italia, dezvoltat de Dr. Andreea Soare în urma a 10 ani de experiență internațională în mai mult »

Trei români au fost ARESTAŢI după ce au fost ACUZAŢI de complicitate la crima în Calabria

În Calabria, trei români – îngrijitori la circul Amedeo Orfei, unul dintre cele mai renumite din Europa – au fost arestați, după ce l-au ajutat pe nepotul proprietarilor să-și ucidă un rival. mai mult »

Ambasada României în Italia / Ambasciata di Romania in Italia : Ambasadorul României George Gabriel Bologan s-a întâlnit cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Italia

Luni, 1 august 2016, Ambasadorul României în Republica Italiană, George Gabriel Bologan, s-a întâlnit la sediul Accademiei di Romania din Roma cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Italia. În deschidere ambasadorul României a mai mult »

Ambasada României în Italia / Ambasciata di Romania in Italia : Noul ambasador al României în Italia, George Gabriel Bologan, într-un interviu acordat postului Radio România Actualități

„Aș prefera să vorbesc despre românii mei cu cuvinte frumoase pe care le aud – și subliniez – le aud cu fiecare ocazie cu care stau de vorbă cu un primar, un mai mult »

Bandă cu opt români şi un sard, lovitură la bancomat în aeroport, prada de 160.000 de euro

Se închide cercul în jurul bandei de jefuitori care pe 19 septembrie 2015 au atacat bancomatul din Aeroportul Alghero – Fertilia (Sardegna), punând mâna pe o pradă de 160.000 de euro. După mai mult »

Brânză din România, confiscată la Pistoia: 4.000 de roţi de brânză cu destinaţia Sardegna, valoare 300.000 de euro

Pe timpul unui control pe autostrada A1, de zilele trecute, la punctul de taxare autostradală din Montecatini, Poliţia Rutieră din Pistoia a pus sub sechestru 4.000 de roţi de brânză, gata să mai mult »

În Italia, se derulează proiectul Agrodiaspora

Proiectul AGRODIASPORA, lansat ieri, în Italia, va fi prezentat şi în alte ţări cu mari comunităţi de români.  La sesiunile de informare privind posibilităţile de accesare a fondurilor europene în domeniul agriculturii mai mult »

 

Doi carabinieri: „Prostituatele românce din Italia, conduse numai de ţigănci”


Insula italiană Sicilia pare să fi devenit, cel puţin în ultimii ani, raiul prostituatelor românce care s-au aciuat, aici, pe peticul de pământ plămădit din coasta vulcanului Etna. Afacerea cu zeci de curve venite de pe plaiuri dâmboviţene, organizate în câteva reţele puternice, este, culmea!, în mâinile unor ţigănci, foste curve, ridicate la rang de matroane după arestarea principalului ”peşte”, un anume Fox.

Raidurile carabinierilor de acum mai bine de doi ani au dus, la vremea respectivă, la arestarea unui anume Fox, individ care, spun autorităţile siciliene, era capul tuturor reţelelor de prostituţie în care erau înregimentate românce. Prinderea românului i-a speriat pe "locotenenţii" săi care s-au retras şi au lăsat locul la conducerea afacerii unor ţigănci.

"Până în 2010, Fox controla totul aici, în Catania. Eu l-am blocat în trafic şi i-am pus pistolul la cap. Avea la el mii de euro şi cartele telefonice emise de reţele din cinci ţări. A fost arestat într-o operaţiune amplă. Atunci, locotenenţii lui au fugit, iar afacerea a fost preluată numai de ţigănci. Foste prostituate de încredere au devenit matroane. Unele dintre şefe sunt minore…", îmi spune mareşalul Giuseppe Birgillito, carabinier la Poliţia Judiciară din Catania. Acela a fost momentul în care româncele, cele mai numeroase prostituate de pe insulă, s-au reorganizat şi au format cinci, poate şase grupări, fiecare condusă de câte o proxenetă.

"Acum nu mai e un şef, ci sunt cinci-şase. Toţi peştii sunt femei, ţigănci, iar prostituatele lor nu au mai mult de 22 de ani. Au întinerit echipa ca să poată concura cu bulgăroaicele, cu polonezele şi, mai ales, cu braziliencele şi columbiencele care sunt cel mai bine cotate. De când proxenetele conduc afacerea, curvele nu mai sunt bătute şi torturate. De aceea, în doi ani, prostituatele românce s-au înmulţit, au sufocat străzile din Catania şi au devenit o problemă. Sunt peste 150, fără să le mai socotim pe cele din apartamente. Stau în Taormina sau în Messina şi vin aici cu maşinile. Se schimbă la margine de drum şi ies la treabă…Cele mai multe sunt rude între ele. Cumnate, surori…Suntem pe cale să le prindem şi pe proxenetele lor pentru că avem informatoare românce printre ele care vor lucra sub protecţie până cade proxeneta", completează mareşalul Ignazio Paradiso, şi el carabinier al Poliţiei judiciare din Catania.

Doi carabinieri: "Prostituatele românce din Italia, conduse numai de ţigănci" – EXCLUSIV

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: