Oficial local italian, după ce a bătut un român: L-am lovit cu atâta satisfacţie! Şi nu îmi este ruşine

Un membru al Consiliului municipal al oraşului italian Montesilvano (centru), Anthony Aliano, de profesie avocat, se laudă pe Facebook că i-a aplicat “doi pumni de calitate superioară” unui pieton român care îi mai mult »

AROGANŢĂ EXTREMĂ. Ponta, protestatarilor români din Italia: Dacă veniți acasă, pregătiți portofelul!

Premierul Victor Ponta a fost luat la întrebări, ieri, la Torino, de către un cetățean român, pe tema exploatării de la Roşia Montană şi în legătură cu celebrul MTO despre care vorbea mai mult »

Victor Ponta huiduit de românii din Torino

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Torino, că dorește să fie prim-ministrul tuturor românilor și nu doar al celor care locuiesc în România, ci și al celor din Diaspora. Premierul Victor mai mult »

GRAV ACCIDENT RUTIER provocat de un ROMÂN, în sudul Italiei. Doi italieni şi-au pierdut viaţa!

Un român a provocat un grav accident rutier în urma căruia două persoane de cetățenie italiană şi-au pierdut viaţa în Calvello (provincia Potenza) din sudul Italiei. Maşina în care se aflau românul mai mult »

Italia: Menajeră româncă, sechestrată timp de patru luni într-o încăpere cu 26 de câini

  O menajeră româncă a fost sechestrată patru luni într-un apartament din oraşul italian Milano, scrie Corriere della Sera. Menajera româncă a fost găsită legată şi închisă într-o cameră a apartementului situat mai mult »

Minorenni e violenti, due fratelli rumeni denunciati per aver tentato di strangolare la madre

L’aggressione a Priverno il 10 settembre scorso, ora il deferimento. Sono accusati anche di sequestro di persona Due i risultati conseguiti nelle ultime ore dai carabinieri della Compagnia di Terracina. Nella giornata mai mult »

Quando la badante (rumena) abbraccia il figlio sul pc Li chiamano orfani bianchi, solo in Romania se ne contano 350 mila

Suo figlio le parla dallo schermo e lei vorrebbe abbracciare il computer, prenderlo a baci. A quanti non è capitato di vivere un affetto a distanza? Senso di vuoto, esercizio della pazienza mai mult »

Scovata la banda rumena dell’oro rosso

ANCONA – Individuata e denunciata una banda di romeni specializzata nel furto di rame. La banda era composta da quattro uomini: I.M. di 26 anni, L.G. di 25, C.I. di 29 e mai mult »

Carabinieri deferiscono due rumeni

Nel primo caso, dopo una serie di accertamenti, i Carabinieri della stazione di Stresa, hanno individuato un 34enne rumeno, in possesso di un tablet, rubato ad un cittadino italiano durante un ricevimento mai mult »

Magazinul Romanesc (Metrou Cimiano) Milano

https://www.facebook.com/negozio.rumeno mai mult »

Si autoferiscono e minacciano sia i carabinieri che i sanitari: arrestati due fratelli rumeni

CALIMERA (Lecce) – Alle ore 01.00 del 30.08.2014, presso la Centrale Operativa del Comando Provinciale Carabinieri di Lecce, perveniva una richiesta d’intervento in Calimera, Viale Virgilio nr. 124, in quanto vi sarebbe mai mult »

Un imigrant roman a murit pe o plaja din Italia

Un imigrant roman care vindea nuci de cocos a fost gasit mort pe o plaja din centrul Italiei, anchetatorii stabilind ca moartea a fost provocata de cauze naturale, relateaza site-ul publicatiei La mai mult »

Nouă români, prinși la furat la Roma

Nouă imigranţi români au fost reţinuţi joi, la Roma, după ce au fost surprinşi furând bunuri în mijloace de transport în comun, informează publicaţia Quotidiano Libero, în ediţia online, anunță Mediafax. Un mai mult »

Record de candidati romani la alegerile locale din Italia / Romanii “Romeo si Julieta”, in campanie electorala

Pe 25 mai, in Italia vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European, dar şi alegeri administrative  în peste 4000 de localităţi din întreaga peninsulă. Potrivit datelor obţinute de Hotnews.ro, peste 150 de mai mult »

Românca omorâtă la Florenţa este, aparent, victima unui joc erotic

Românca omorâtă la Florenţa este, aparent, victima unui joc erotic pentru care clientul a plătit 30 de euro, presupusul autor al crimei, bărbatul arestat vineri, fiind suspectat în alte nouă cazuri de mai mult »

Români arestați în Italia pentru trafic cu câini

Șapte români și trei italieni au fost arestați în Trieste pentru comerț ilegal cu câini, relatează Digi 24. Poliția a descoperit o adevărată rețea de infractori, care lua puii de lângă mama mai mult »

O romanca, cel mai bun cofetar amator din Italia

sursa : blogul Italia azi.Tanara, frumoasa si talentata! A fost numita sosia actritei americane Uma Thurman, a cucerit un juriu format din cofetari profesionisti si a atras in fata micilor ecrane un mai mult »

Latina, depresso uccide la madre e l’affittuaria rumena: arrestato

Raptus di follia a Latina. Un uomo di 35 anni, Roberto Zanier, ex guardia giurata al momento disoccupato e depresso, ha ucciso a colpi di pistola la madre e una donna romena. mai mult »

Atac armat în Italia: Tânărul român în moarte cerebrală a decedat

Românul în vârstă de 21 de ani care era în moarte cerebrală, în Italia, după un atac armat în care mama lui fusese ucisă, a decedat vineri, relatează Mediafax. Andrei Gabriel B., mai mult »

 

Un senator din Italia prezintă scuze României pentru atitudinea unui oficial local italian: “Acest domn ar face bine să demisioneze imediat”

Antonio Razzi, un senator al formaţiunii de centru-dreapta Forza Italia, condusă de Silvio Berlusconi, a prezentat scuze pentru atitudinea consilierului municipal Anthony Aliano, care s-a lăudat pe Facebook că a bătut un român, cerând demisia acestuia, relatează site-ul de ştiri IlPescara.it.

eeda2c34db2b98125eb44a2f70858100

Oficial local italian, după ce a bătut un român: L-am lovit cu atâta satisfacţie! Şi nu îmi este ruşine

eeda2c34db2b98125eb44a2f70858100

Un membru al Consiliului municipal al oraşului italian Montesilvano (centru), Anthony Aliano, de profesie avocat, se laudă pe Facebook că i-a aplicat “doi pumni de calitate superioară” unui pieton român care îi lovise maşina cu piciorul, răzbunându-se şi pentru că ar fi fost tratat rău în România.

10670050_831156576924231_4632483189382505653_n

AROGANŢĂ EXTREMĂ. Ponta, protestatarilor români din Italia: Dacă veniți acasă, pregătiți portofelul!

10670050_831156576924231_4632483189382505653_n

Premierul Victor Ponta a fost luat la întrebări, ieri, la Torino, de către un cetățean român, pe tema exploatării de la Roşia Montană şi în legătură cu celebrul MTO despre care vorbea preşedintele Traian Băsescu, la o întâlnire de la Cotroceni.

”La discuția cu domnul Băsescu la Cotroceni, domnul Băsescu v-a întrebat de unde faceți rost de banii pentru MTO, adică 11 miliarde și dumneavoastră v-ați dat ochii în sus și ați spus că românul se descurcă. Ce înseamnă pentru dumneavoastră românul se descurcă?”, l-a întrebat un român pe Victor Ponta, în Italia.

Week end di festa per i romeni di Verbania

Romeni di Verbania in festa per le giornate di sabato e domenica. Sabato mattina alle 10.30 visita del Prefetto con l’ambasciatore romeno Dana Costantinescu e il Console Generale di Torino Tiberiu Dinu, con il consigliere comunale Adrian Chifu. Alle 11,30 incontro con il sindaco Silvia Marchionini.

foto

Victor Ponta huiduit de românii din Torino

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Torino, că dorește să fie prim-ministrul tuturor românilor și nu doar al celor care locuiesc în România, ci și al celor din Diaspora.

Premierul Victor Ponta nu scapă de activiştii anti-Proiectul minier de la Roşia Montană al RMGC nici în afara ţării.

Aflat în turneu electoral printre românii din Italia, premierul a fost interpelat chiar în timpul discursului de activişti care au afişat şi un banner contra proiectului în plină întâlnire cu românii din Torino.

Romania: Basescu ha accusato il premier di essere “un agente segreto”

victor-ponta

Il Presidente rumeno Traian Basescu centro-destra ha accusato il primo ministro socialdemocratico Victor Ponta di essere un “agente segreto” quando era un magistrato, in violazione della legge, un accusa respinta Martedì da quest’ultimo.

Queste accuse vengono fatte tre settimane prima del primo turno delle elezioni presidenziali,  per le quali il signor Ponta è favorito dai sondaggi.