La seconda rivoluzione romena

Klaus Iohannis ha vinto le elezioni presidenziali in Romania Il candidato di destra ha sconfitto al secondo turno il premier socialdemocratico Victor Ponta Nelle file lunghe come trincee, nelle interminabili ore di mai mult »

Demisia lui Corlatean în presa italiana. Românii din afara tarii împiedicati intentionat sa voteze

 Victor Viorel prefera sa-l puna pe faras pe Titus decît sa le dea o sansa românilor din Italia,  sa voteze . Sacrifica orice numai sa nu  înfinteze noi sectii de votare. Romania: mai mult »

DOCUMENTE Dovada ca primarii din Italia au oferit Romaniei spatii si ajutor logistic pentru deschiderea de noi sectii de vot in localitati cu multi romani, dar conducerea Ministerului de Externe a refuzat ofertele

HUOO PONTA ! Primariile din doua orase italiene cu mari comunitati de romani au pus la dispozitia Romaniei spatii si ajutor logistic pentru deschiderea de sectii de vot in Italia, la cererea mai mult »

Rezultatele votului din primul tur în Italia. HUOOOO PONTA, Românii din Italia te-au spart !

Candidatul ACL Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale in diaspora cu un procent de 46, 2%, in timp ce candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obtinut 15,90%, potrivit rezultatelor mai mult »

Sărbători agricole şi orgii sexuale. Drama sclavelor românce din Italia

Mărturiile unui preot din regiunea siciliană Vittoria, combinate cu explozia numărului de avorturi din zonă, au scos la iveală drama a peste 1.000 de românce, exploatate de patroni şi folosite drept sclave sexuale, mai mult »

Rigipsar român din Italia către cei care conduc România

Nu vreau să îmi înființez firmă offshore, nu vreau să îmi înmatriculez mașina în Bulgaria, nu vreau să muncesc pe șantier în Italia, Irlanda, Anglia, 11 luni cu gândul la  luna august, când voi veni mai mult »

HUOOO PONTA ! Italia: Prezenţa diasporei la urne – sabotată de Ponta si mafia sa

Mai “treziţi” decât rudele şi prietenii lor rămaşi în ţară, mulţi, foarte mulţi românii din diaspora s-au prezentat astăzi la urne. Motivele pot fi nenumărate, unele personale, alte mai puţin. Dar există mai mult »

HUOOO PONTA ! Consulatul roman la ROMA, coada la sectie votare

UPDATE: Cozi de sute de persoane la sectiile de vot din Roma. Doi turisti s-au asezat la coada, crezand ca e intrare in muzeu Peste o suta de romani stau la coada mai mult »

Oficial local italian, după ce a bătut un român: L-am lovit cu atâta satisfacţie! Şi nu îmi este ruşine

Un membru al Consiliului municipal al oraşului italian Montesilvano (centru), Anthony Aliano, de profesie avocat, se laudă pe Facebook că i-a aplicat “doi pumni de calitate superioară” unui pieton român care îi mai mult »

AROGANŢĂ EXTREMĂ. Ponta, protestatarilor români din Italia: Dacă veniți acasă, pregătiți portofelul!

Premierul Victor Ponta a fost luat la întrebări, ieri, la Torino, de către un cetățean român, pe tema exploatării de la Roşia Montană şi în legătură cu celebrul MTO despre care vorbea mai mult »

Victor Ponta huiduit de românii din Torino

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Torino, că dorește să fie prim-ministrul tuturor românilor și nu doar al celor care locuiesc în România, ci și al celor din Diaspora. Premierul Victor mai mult »

Scena faimoasa : Habemus papam !

Like this:Like Loading... mai mult »

GRAV ACCIDENT RUTIER provocat de un ROMÂN, în sudul Italiei. Doi italieni şi-au pierdut viaţa!

Un român a provocat un grav accident rutier în urma căruia două persoane de cetățenie italiană şi-au pierdut viaţa în Calvello (provincia Potenza) din sudul Italiei. Maşina în care se aflau românul mai mult »

Italia: Menajeră româncă, sechestrată timp de patru luni într-o încăpere cu 26 de câini

  O menajeră româncă a fost sechestrată patru luni într-un apartament din oraşul italian Milano, scrie Corriere della Sera. Menajera româncă a fost găsită legată şi închisă într-o cameră a apartementului situat mai mult »

Minorenni e violenti, due fratelli rumeni denunciati per aver tentato di strangolare la madre

L’aggressione a Priverno il 10 settembre scorso, ora il deferimento. Sono accusati anche di sequestro di persona Due i risultati conseguiti nelle ultime ore dai carabinieri della Compagnia di Terracina. Nella giornata mai mult »

Quando la badante (rumena) abbraccia il figlio sul pc Li chiamano orfani bianchi, solo in Romania se ne contano 350 mila

Suo figlio le parla dallo schermo e lei vorrebbe abbracciare il computer, prenderlo a baci. A quanti non è capitato di vivere un affetto a distanza? Senso di vuoto, esercizio della pazienza mai mult »

Scovata la banda rumena dell’oro rosso

ANCONA – Individuata e denunciata una banda di romeni specializzata nel furto di rame. La banda era composta da quattro uomini: I.M. di 26 anni, L.G. di 25, C.I. di 29 e mai mult »

Carabinieri deferiscono due rumeni

Nel primo caso, dopo una serie di accertamenti, i Carabinieri della stazione di Stresa, hanno individuato un 34enne rumeno, in possesso di un tablet, rubato ad un cittadino italiano durante un ricevimento mai mult »

Magazinul Romanesc (Metrou Cimiano) Milano

https://www.facebook.com/negozio.rumeno Like this:Like Loading... mai mult »

 
10620719_730194013723333_7313519712640589897_n

La seconda rivoluzione romena

Klaus Iohannis ha vinto le elezioni presidenziali in Romania

Il candidato di destra ha sconfitto al secondo turno il premier socialdemocratico Victor Ponta

image-2014-11-2-18438117-41-coada-uriasa-roma

Nelle file lunghe come trincee, nelle interminabili ore di attesa sotto la pioggia torrenziale, il 16 novembre migliaia di romeni hanno dovuto battersi con tenacia per poter esprimere un diritto fondamentale, dato per scontato in ogni stato democratico. Ma non nella Romania del 2014 dove, a 25 anni dalla rivoluzione, la guerra sembra sempre la stessa: i cittadini devono combattere ancora per le elezioni libere contro una nomenklatura di tipo bolscevico.

vot bologna

Demisia lui Corlatean în presa italiana. Românii din afara tarii împiedicati intentionat sa voteze

 Victor Viorel prefera sa-l puna pe faras pe Titus decît sa le dea o sansa românilor din Italia,  sa voteze . Sacrifica orice numai sa nu  înfinteze noi sectii de votare.

Romania: si dimette ministro degli esteri Corlatean

(ANSA) – BUCAREST – Il ministro degli esteri romeno, Titus Corlatean, si e’ dimesso oggi dopo le dure critiche e le polemiche sull’organizzazione del primo turno delle elezioni presidenziali del 2 novembre per i romeni all’estero.

corlatean-ponta

In molti casi gli elettori residenti in vari Paesi europei non hanno potuto votare per gravi carenze organizzative e l’insufficienza di seggi nelle Ambasciate. Sabato scorso in varie citta’ della Romania migliaia di persone avevano per questo manifestato contro il governo chiedendo le dimissioni di Corlatean. Il turno di ballottaggio delle presidenziali, nel quale si affronteranno il premier socialdemocratico Vicor Ponta e il leader liberale Klaus Iohannis e’ in programma domenica prossima. (ANSA)

victor-ponta

DOCUMENTE Dovada ca primarii din Italia au oferit Romaniei spatii si ajutor logistic pentru deschiderea de noi sectii de vot in localitati cu multi romani, dar conducerea Ministerului de Externe a refuzat ofertele

HUOO PONTA !

Primariile din doua orase italiene cu mari comunitati de romani au pus la dispozitia Romaniei spatii si ajutor logistic pentru deschiderea de sectii de vot in Italia, la cererea diplomatilor romani din Peninsula, dar conducerea Ministerului de Externe a refuzat ofertele. Doua documente oficiale ale primariilor din Riano si Verbania, puse la dispozitia HotNews.ro de consilieri locali, arata ca oficialii italieni au fost pregatiti sa ofere ajutor guvernului Romaniei pentru sectii de vot inca dinaintea turul 1 al prezidentialelor, dar MAE nu a raspuns ofertelor.

Gabriel Pîrjolea şi Adrian Chifu sunt consilieri români aleşi la Riano şi Verbania, localităţi aflate în două din regiunile cu cele mai mari numeroase comunităţi de români, Lazio şi Piemonte. Au pus la dispoziţia HotNews.ro scrisori ale administraţiilor locale prin care se confirma disponibilitatea de organizare a unor secţii de votare. Ulterior, secţiile nu au mai fost deschise.

image-2014-11-2-18438117-41-coada-uriasa-roma

Rezultatele votului din primul tur în Italia. HUOOOO PONTA, Românii din Italia te-au spart !

2014_11_02_img_20141102_140000_rsz_crp

Candidatul ACL Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale in diaspora cu un procent de 46, 2%, in timp ce candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obtinut 15,90%, potrivit rezultatelor finale publicate joi pe site-ul Biroul Electoral Central (BEC).

Pe locul patru se situeaza Elena Udrea cu un procent de 9,78%, urmata de Calin popescu Tariceanu cu 2,95%.

Votul pe tari:

Italia:

Total voturi exprimate: 35285
Klaus Iohannis: 16054 de voturi
Victor Ponta: 6107 de voturi
Elena Udrea: 3998 de voturi

974x468

Sărbători agricole şi orgii sexuale. Drama sclavelor românce din Italia

974x468

Mărturiile unui preot din regiunea siciliană Vittoria, combinate cu explozia numărului de avorturi din zonă, au scos la iveală drama a peste 1.000 de românce, exploatate de patroni şi folosite drept sclave sexuale, scrie „Corriere della Sera”.

În Vittoria, o comună siciliană cu 60.000 de locuitori, în fiecare săptămână au loc şase avorturi. Rata este una uriaşă, raportată la numărul locuitorilor, iar primarul localităţii a cerut lămuriri Ministerului Sănătăţii, transmite cotidianul italian „Corriere della Sera”. Fenomenul ar fi cauzat de avansul semnificativ înregistrat în ultimii ani de agricultorii din zonă, care şi-au angajat muncitoare din România pe care le folosesc şi ca sclave sexuale.
021813_0706_rigipsarrom1

Rigipsar român din Italia către cei care conduc România

021813_0706_rigipsarrom1

Nu vreau să îmi înființez firmă offshore, nu vreau să îmi înmatriculez mașina în Bulgaria, nu vreau să muncesc pe șantier în Italia, Irlanda, Anglia, 11 luni cu gândul la  luna august, când voi veni acasă unde îmi sunt părinții, prietenii, nevasta și copii.

Dacă tu, oricare ai fi USL sau PDL, cu politica ta cretină și taxe aberante mă izgonești, îmi distrugi firma, distrugi firma celui care m-ar putea angaja, atunci e de datoria mea să mă împotrivesc și să te izgonesc cu pietre de la guvernarea țării, care este a mea și nu a ta.

%d bloggers like this: